Priključi se

U toku je prijem novih članova!

Probe će se održavati utorkom i petkom u OŠ "Karađorđe" na Autokomandi (ulica Jove Ilića 2).
Mesečna članarina iznosiće 1000 dinara.

Popunite prijavu i dođite na upis 15. oktobra (četvrtak) u Studentski dom "4. April" u 20:30h!

Često postavljena pitanja

  • Ko ste vi? - Akademsko kulturno – umetničko društvo „Mika Mitrović – Jarac“. Postojimo od 1947. gоdinе. Osnоvаli su nas zaposleni i studenti Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

  • Da li je prijem novih članova ustvari audicija? - Ne! Nećemo Vas pitati da li ste negde igrali i šta znate, svi su dobrodošli! Na samom prijemu novih članova/ica ćemo se upoznati i dobro zabaviti.

  • Ko je vaš umetnički direktor? - Srboljub Ninković, autor koreografija: Igre iz Vladičinog hana, Noć u Mehani, Legenda o Natami, Bašalen Romalen, Pod Kosmajem frula svira...

  • Ja sam već igrač, koliko mi treba vremena da uđem u „prvi“? - Nije bitno da li ste u našem ansamblu jedan dan, dva meseca ili pet godina, svi su jednaki i šansu će dobiti svi koji pokažu kvalitet, posvećenost i odanost MMJ-u.

  • Nikada nisam igrao/la, da li je to problem? - Ne, naprotiv! Biće Vam lakše da naučite igru iz početka nego da menjate ono što ste već naučili.

  • Nisam student, da li mogu da Vam se priključim? - Da! Naš ansambl je otvoren za sve zainteresovane mlade ljude.

  • Imam 13+ godina, da li je rano da počnem sad? - Ne! Bitno je da želite i da ste spremni da naučite, kao i da ste redovni na probama odnosno da se ponekad odreknete izlaska zbog probe.

  • Imam 22+ godina, da li je kasno da počnem sad? - Ne! Bitno je da želite i da ste spremni da naučite, kao i da ste redovni na probama odnosno da se ponekad odreknete izlaska zbog probe.

  • Koliko mi treba vremena da naučim da igram? - Sve zavisi od Vas. Vrlo brzo ćemo vas naučiti osnovne stvari (postavka tela, osnovni igrački obrasci...) a zatim je sve na Vama. Redovni dolasci, želja, volja, koncentracija, sati i sati vežbanja... to je dobra strategija da što pre naučite.

  • Da li ću ići na turneje? - Da! Svi igrači su u konkurenciji za odlazak na turneju! Prethodnih godina smo gostovali u: Belgiji, Grčkoj, Mađarskoj, Nemačkoj, Španiji, Turskoj, Tunisu...

 

Aktuelnosti

Saznajte sve o našim koncertima, turnejama, prijemu novih članova...

» više

 

Repertoar

Koreografije koje možete videti samo kod nas.

» više

 

Angažujte nas

Do sada smo nastupali na brojnim značajnim događajima u zemlji i u inostranstvu.

» više